Facilități Office 365 ProPlus


Office Suite
Utilitare Office 2016 pentru PC și Mac.
Prezintă-ți ideile în cel mai convenabil mod, utilzând: tastatură, stylus sau touchscreen.
Deschide PDF-uri și editează paragrafe, liste, tabele precum editai documente Word.
Urmărește comentarii în documente Word și marchează-le ca finalizate prin nouul buton de reply.
Convertește-ți rapid datele într-un obiect grafic (chart sau tabel) pentru a putea să le analizezi și să le vizualizezi în diverse formatări.
Include fișe Excel, diagram Visio, imagini și aproape orice alt tip de conținut din PC-ul tău în notebook-ul OneNote
Partajează prezentări PowerPoint prin intermediul unui link.
Creează materiale comerciale adaptate identității și clienților tăi.

Office on PCs, tablets, and phones
Instalează utilitarele Office pe PC-uri, Macs, tablete Windows sau iPad și Android și pe marea majoritate a dispozitivelor mobile. Fiecare utilizator poate instala bundle-ul Office pe 5 PC-uri sau Macs, 5 tablete, 5 smartphone-uri.

File storage and sharing
Prin OneDrive for Business beneficiezi de 1 TB de spațiu cloud alocat ce poate fi accesat de oriunde. Partajează rapid documente cu alți utilizatori din interiorul sau exteriorul insituției și controlează tipul de acces pentru fiecare fișier.

Office Online
Creează și editeză documente Word, OneNote, PowerPoint și Excel din browser.

Professional digital storytelling
Cu ajutorul aplicației Sway, poți crea rapoarte, rezolva testelor, încărca rezultatele proiectelor sau portofoliilor și multe altele folosind telefonul, tableta sau browser-ul.

Self-service BI in Excel
Power BI pentru Office 365 este un serviciu ce permite crearea unei galerii online pentru rapoartele Excel pentru ca orice utilizator din organizație sa poată accesa, partaja comentarii și colabora pe acestea, de oriunde, de pe orice dispozitiv.

Facilități Office 365 EducationOffice Online
Creează și editeză documente Word, OneNote, PowerPoint și Excel din browser.

OneNote Class Notebook
OneNote Class Notebooks este utilitarul care permite crearea unui spațiu de lucru provat pentru fiecare student, o librărie de conținut vizibilă de către toți studenții și un spațiu de colaborare la care au acces pentru editare toți utilizatorii.

Educational digital storytelling
Cu ajutorul aplicației Sway, profesorii pot crea lecții interactive, teste, proiecte, știri și multe altele folosind telefonul, tableta sau browser-ul. Studenții pot folosi Sway pentru crearea rapoartelor, rezolvarea testelor, încărcarea rezultatelor proiectelor sau portofoliilor.

Email and calendars
Aplicația de email și calendar (pentru contul de Office 365) poate fi accesată din browser-ul web, interfața fiind asemănătoare cu cea utilizată în aplicația Outlook desktop. Mailbox-ul oferit este de 50GB iar fișierele atașate emailului pot fi de până la 150MB.

Online classes & conferencing
Folosind facilitățile de comunicare audio-video se pot deschide sesiuni de partajare a ecranului sau de comunicare tip videoconferință.

Skype for Business
Prin intermediul Skype for Business te poti conecta cu alți utilizatori Office 365 și utiliza comunicarea de tip mesagerie, voice and/or video call.

File storage and sharing
OneDrive for Business pune la dispoziția fiecărui utilizator 1 TB spațiu de stocare pe cloud-ul O365 ce poate fi accesat de oriunde. Se pot partaja foarte ușor documente permițând controlul accesului la nivelul fiecarui fișier.

Team sites
În cazul proiectelor în parteneriat se poate folosi facilitatea de partajare a documentelor sau task-urilor din cadrul proiectului.

Portal video
Office 365 Video este o aplicație de tip portal video local. Se pot încărca și partaja secvențe video destinate procesului educațional ți rula de pe diverse echipamente.

Mobility
Folosind aplicațiile specifice echipamentelor Windows Mobile, iPhones sau Android ai acces la aplicațiile Office 365.